Beoordelingen van The Roastary Amstelveen

Recente recensies

4.0
Roel
24 februari 2024

Weinig smaak aan de kip en de patat veel te dik om goed te frituren.

Suzanne
24 februari 2024

Eerste keer dat we bestelden bij de Roastary in Amstelveen en een zeer goede ervaring! Het eten was heerlijk, alles van het menu dat we hadden: kip, frites, coleslaw en appelmoes en heel goed verzorgd. Ook heel vriendelijke medewerkers zowel telefonisch als in de winkel: top!

Iain Bruinvis
12 februari 2024

bezorging was aan de late kant. 15 min overtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raphael
8 februari 2024

Malse, smaakvolle kip, vriendelijke mensen.

Dorette
4 februari 2024

Eten was koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
29 januari 2024

Heerlijke kippebouten met oer friet. Top. Snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freke
29 januari 2024

Heerlijk eten en leuke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Jansen
24 januari 2024

Lekkerste kippetje wat we in tijden gegeten hebben. Iets duurder, maar elke euro waard! Zo mals dat het bijna van het bot afvalt en heerlijk gekruid. Wij hadden nu de Argentina, zeker een aanrader!

L.Folkeringa
15 januari 2024

Kip was weer Top. Ik kreeg 1 kleine Griekse salade én een groensalade. Ik begrijp niet goed als ik meer dan 24uur van te voren bestel, dat ik niet 1 grote griekse salade krijg

Frederika de Vries
5 januari 2024

Bestelling was stipt op tijd, kip was goed warm, heb heerlijk gegeten!

Frederika de Vries
21 december 2023

Het kippetje was heerlijk, maar ik denk dat de bezorger een beetje met het tasje heeft lopen zwaaien, want alles zat onder het vet!

Silvia
21 december 2023

Weer super op tijd bezorgd, hier word ik zo blij van. Heerlijke gegeten! Tot de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
12 december 2023

Bezorging was goed op tijd. Kip was lekker en de kruidenfrietjes was super lekker, alleen beetje snel koud.

Freriks
5 december 2023
Dorette
3 december 2023

We bestellen heel vaak en meestal heel goed. Maar nu kregen we onze kip in 2 halve porties bezorgd ( voor het eerst) en de kip was heel droog. Dus dit keet niet tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederika de Vries
3 december 2023

De 2de keer dat ik een kippetje heb besteld en het was weer heerlijk, warm en mals en exact op tijd!

Tine
2 december 2023

Heel jammer dat bij de maïskolven boter en zout waren vergeten. Kip was heerlijk.

Bohne
28 november 2023
Erik
20 november 2023

Heerlijk. Altijd goed

Anoniem
15 november 2023

Net te duur voor wat je krijgt en belachelijk dat je verzendkosten moet betalen voor de bezorging als je voor veel geld besteld.

Peter
6 november 2023

100 minuten te vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bibi
5 november 2023

Best chicken ever

K
5 november 2023
Mireille Nascimento
4 november 2023

Heerlijke kip!!!

katja diekmann
31 oktober 2023
Rob
29 oktober 2023

Kip was heerlijk mals. De friet was wat droog leek wel 2x gebakken..

katja diekmann
28 oktober 2023
Annemiek
22 oktober 2023

Sappige kip, lekkere soep en lekkere verse salade. Goeie porties patat.

Frederika de Vries
8 oktober 2023
Frederika de Vries
1 oktober 2023

De kip was heerlijk en de bijgerechten ook, ruim voldoende zodat ik er 2 dagen van kan eten. ook de bijgevoegde tip hoe de kip op te warmen vond ik een goed idee!

max
26 september 2023
Nina
24 september 2023

Vers, heerlijk van smaak, snel bezorgd.

Rob Barens
24 september 2023

Heerlijke malse gare kip de bijgerechten waren ook erg lekker en vers in een woord : TOP !!

Rob
19 september 2023

Erg vers en goed van smaak. Alleen 1 ding bakje groene pesto paste er niet echt bij was goed bedoeld.

Fred
11 september 2023
Annemiek
4 september 2023

Heeerlijje malse kip

Dorette van Ravesteyn
4 september 2023
Casper van Iperen
3 september 2023

Lekker kippetje en prima friet

Eric
1 september 2023

Frietjes erg lekker Kipnuggets waren lekker Kip lekker maar soms wat uitgedroogd Kregen wel meer dan we besteld hadden

Hayri
30 augustus 2023

Delicatesse

Navin
28 augustus 2023

Jullie zijn de beste!! F@cking lekker bro’s!!!👍👊

Ellen
25 augustus 2023
Panos
8 augustus 2023

Delicious, ideally cooked chicken and excellent oven baked wedges. Very friendly customer service.

Chantal
7 augustus 2023

Wat blamage! Annuleren gewoon bestellingen zonder je hiervan op de hoogte te stellen. Ze beloven dan het geld direct terug te storten maar ook dit komen ze niet na! Ik eis dan ook dat jullie dit vandaag nog doen. Zo niet dan onderneem ik andere stappen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Di Mondo
2 augustus 2023

Nogmaals erg lekker en snel bezorgd 👍🏻

Mireille Nascimento
29 juli 2023

Altijd goed en lekker

CC
27 juli 2023

Altijd goed eten en vriendelijk mensen!

David
21 juli 2023

Great as usual

Conny
17 juli 2023

Wederom op tijd, lekker en goed warm!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Houdt
14 juli 2023

Lekker kippetje

Sylvia Ekelaar
9 juli 2023

Altijd op tijd, vriendelijke bezorgers en lekkere malse goedgedaarde hubbardkip! Frietjes ook. In plaats van 1 bestelde bout kregen we er een 2e gratis bij. Dank jullie wel!! Lieve groet, fam.Ekelaar

Jolanda
26 juni 2023

Super snelle levering en het eten was heet! Smaakte prima!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Di Mondo
26 juni 2023

Nogmaals goede levering en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudolf
11 juni 2023
Anita Pronk
4 juni 2023
Jenny
1 juni 2023

Alles was lekker!

Mark
7 mei 2023

Ik wil graag even de tijd nemen om u te bedanken voor het heerlijke eten en de vriendelijke service die ons gezin vanavond ontving. Ondanks de storm slaagde u erin ons eten eerder dan verwacht te bezorgen, wat een aangename verrassing was. De kip, ribbetjes en aardappelschijfjes waren absoluut heerlijk. De aardappelschijfjes waren de beste die we ooit hebben gehad, en de bijgeleverde sauzen maakten het geheel helemaal af. De vaardigheid van uw chef in het bereiden van deze gerechten was duidelijk te proeven in elke hap. We zijn tot de conclusie gekomen dat de enige reden dat we een keuken nodig hebben in ons huis, is om een plek te hebben om uw overheerlijke maaltijden te serveren! We waarderen de warme service en kijken altijd uit naar ons volgende gezinsfeest met eten van uw restaurant. Ga zo door met het geweldige werk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joygail Caupain
29 april 2023

De friet leek zout te missen maar voor de rest was alles perfect

Peter
23 april 2023

Was lekker maar een beetje uitgedroogd

Pieksman
22 april 2023

Kip was heel droog en de friet slap jammer

Familie Di Mondo
20 april 2023

Perfect en vroeger dan verwacht bezorgd! :-)

Mc
4 april 2023

Helaas deze keer aangebrande kippenbouten en kipstukjes heb wel beter gehad wordt echt minder

Martijn Gravesteijn
30 maart 2023

Prima kip sate en hot chickenwings, erg smaakvol.... zullen snel weer bestellen.

Sophie
29 maart 2023
Marcel
13 maart 2023

Erg genoten van de kip en de frietjes.

Anouk
7 maart 2023

Heerlijk! Meer kan ik er niet over zeggen. Ik heb genoten van de citroenkip en mijn dochter de nuggets, coleslaw en appelmoes.

Hans Krak
6 maart 2023

Het was zondag blijkbaar verschrikkelijk druk. De bezorging was wel wat later maar wat top dat ik daar vooraf over ben gebeld. Ik had de piri-piri kip besteld maar (door de drukte) kreeg ik waarschijnlijk de ‘original’. Die was trouwwens ook heel erg lekker. Volgende keer maar weer de piri-piri.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucienne
26 februari 2023

Snelle service en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
24 februari 2023
Peter teijsse
23 februari 2023

Altijd op de afgesproken tijd en super lekker

Kim
21 februari 2023

Nog steeds de beste kip in town en vriendelijk personeel!

Chantal Broers
19 februari 2023
Selly
18 februari 2023

Het was allemaal lekker. De appelmoes was wel een beetje uit het bakje gelekt. De bezorging was mooi op tijd!

Conny
18 februari 2023

Prima en vriendelijke bezorging, was zelfs 1 minuut te vroeg🤣🤣. Eten was heerlijk, goed warm en meer dan genoeg!!

Marthe
17 februari 2023

Heerlijk gegeten en bijgerechten prima geportioneerd voor vier personen.

Marcel de Wijs
14 februari 2023

We hadden 3xkippeling menu besteld met nog extra mais-nuggets. De kippelingen hadden jammer genoeg geen lekker krokant korstje, dat viel wat tegen. We hadden daarvoor de mais-nuggets moeten nemen, die waren wel lekker krokant. Verder prima. De bezorging was te laat maar daar werd keurig over gebeld en bij afgifte nogmaals excuses voor gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MS
9 februari 2023
A. H.
7 februari 2023

Heerlijke kip! Fijn dat het scharrelkip is.

Familie Di Mondo
6 februari 2023

Nogmaals lekker gegeten en snel/goed bezorgd!

Teijsse
5 februari 2023

Gewoon top goed eten goede bezorging en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven
29 januari 2023

De kip vinden we echt heel erg lekker. De bijgerechten wat minder.

Jeanette Thielman
23 januari 2023

De bezorging duurde langer dan verwacht en de salade was bedorven, maar de rest van de eten was wel goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter teijsse
16 januari 2023

Goed eten voer een goede prijs prima service ook bij het brengen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
11 januari 2023

De Chicken Original was weer heerlijk: mals, lekker van smaak, knapperig velletje. Bezorger keurig op tijd (zelfs iets te vroeg) en vrolijk. Minpuntje: de kip was een stuk kleiner dan anders (nog geen 890 gram ipv 1 kilo), vandaar maar 3 sterren voor kwaliteit.

Zemmour
30 december 2022
Chantal
27 december 2022
Joa
24 december 2022

Gloriously good chicken! Had the piri piri one, with coleslaw and spiced fries, really enjoyable dinner. Thank you and keep it up!

Daniel Guerra
20 december 2022
Familie Di Mondo
18 december 2022

Nogmaals erg lekker, maar deze keer klopte de bestelling niet helemaal! We hebben de oerfrieten niet ontvangen 😒 Misschien volgende keer beter 👍🏻

Kim
15 december 2022

De beste kip en super service!

Mireille Nascimento
10 december 2022

Altijd lekker!!!

Kim
4 december 2022

Beste kip in de omgeving! Goede en vriendelijke service! Ik bestel hier zeker twee a drie keer per maand. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien
2 december 2022
Jean
27 november 2022

De beste kip die ik heb gegeten in tijden. 6 sterren voor de kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
7 november 2022

Deze keer was het niet best. De patat was niet gaar. De kip was okay. De spareribs waren niet warm en ook niet goed meer. Heb een paar uur later alles weer uitgespuugd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Roastary

Goedenavond Eric, dank voor je mail. Wij hebben onmiddellijk na je bericht actie ondernomen en samen met de dienstdoende grillmaster door de procedure van die avond gelopen alsmede de gebruikte materialen gecheckt. Daarbij hebben we speciaal de batch van de door jou bestelde porc spareribs onderzocht. En niets gevonden. In je mail stel je dat de porc ribs "niet goed meer waren"; wij vinden het héél vervelend dat je dat op dát moment zo ervoer; het was dan op dat moment veel makkelijker geweest indien je direct had gebeld ? Zoals altijd hadden we dan DIRECT de maalijd door onze bezorgers laten vervangen en kunnen onderzoeken wat er fout was gegaan...... Zoals gezegd hebben wij direct onderzoek gedaan en hebben geen afwijkingen in nóch de kwaliteit, nóch de kookmethode gevonden. Wij kunnen ons dan ook niet vinden in de de door jou gestelde relatie tussen jouw helaas niet welbevinden van die avond en de kwaliteit van onze produkten en werpen deze suggestie dan ook verre van ons. Wederom, we vinden het zéér vervelend dat je dit is overkomen maar we hopen je desondanks binnenkort toch weer te mogen verwelkomen, Met vriendelijke groeten, The Roastary Amstelveen

Fred Kilian
5 november 2022

De bestelling is helemaal niet bezorgd. The Roastery was gesloten. Wel de bestelling en de betaling accepteren, maar niet leveren is gewoon schandalig. Ik wil mijn geld terug.

Reactie van The Roastary

Goedemorgen Meneer Kilian, Dank voor Uw mail en onze excuses voor het ongemak. Helaas was het zaterdag zo dat onze grillmaster verstek moest laten gaan wegens ziekte waardoor wij tot onze grote spijt the Roastary Amstelveen niet konden openen. Ons bestel systeem voor die avond was dan ook gesloten maar we hadden helaas geen rekening gehouden met bestellingen vóóraf, hetgeen bij U het geval was. Errata sunt hominum maar het had natuurlijk niet mogen gebeuren; nogmaals onze excuses. Het totale bedrag wordt vandaag aan U terug overgemaakt (indien niet al gebeurd). Wij hopen Dinsdag a.s. weer open te zijn !!! Met vriendelijke groeten, The Roastary Team Amstelveen

Familie Di Mondo
4 november 2022

Nogmaals, heerlijk gegeten en de bezorging/bezorger was snel, goed en aardig.

Reactie van The Roastary

Goedenavond familie, Dank voor jullie fijne reactie; dáár doen we het voor ! Met vriendelijke groeten, the Roastary Team Amstelveen.

Marina
26 oktober 2022

Eerlijkheid duurt het langst: ik ben teleurgesteld met een deel van mijn bestelling. De ratatouille viel uit elkaar, ondergedompeld in een enorme hoeveelheid olie. Zelfs na uitlekken was het niet goed te eten. De kippeling die ik voor mijn kleine had besteld was gortdroog en voor een groot deel verbrand (zwartgeblakerd!), tegelijk was het korstje op andere plekken heel zompig. Uiteindelijk hebben we samen alleen de halve kip en salade opgegeten, die smaakte prima. Ik vind het zonde dat ik een uitgebreide bestelling had geplaatst, terwijl we alleen de halve kip hebben kunnen opeten. Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn eerlijke feedback.

Reactie van The Roastary

Dag Marina, Dank voor je mail en lullig dat je bestelling volstrekt niet was zoals je had verwacht. Zoals we het zo lezen had dit allemaal niet mogen gebeuren waarvoor onze excuses ! Allereerst: Indien dit (hopelijk niet )weer gebeurd; doe ons dan svp een plezier en bel ons direct? We zorgen er dan voor dat je direct van een nieuwe bestelling wordt voorzien!! We willen namelijk graag leren van onze fouten en onderzoeken waar het mis is gegaan in ons systeem.. Laat onverlet dat dit niet had mogen gebeuren; kan je ons svp een mailtje sturen met je ordernummer dan krijg je de volgende maaltijd van ons natuurlijk gratis ! Met vriendelijke groet, The Roastary Team Amstelveen

Hans
24 oktober 2022

De gekruide frites waren wel heel erg zwaar gekruid. Dat zou voor mij wat minder mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Roastary

Dag Hans, Dank voor je reactie. Het kan inderdaad gebeuren dat de ene keer wat méér gekruid wordt dan de andere keer; is altijd lastig te bepalen wie/wat/wanneer wil....... Kan je ons een plezier doen en volgende keer bij je bestelling vermelden hóe je hetgraag wil hebben ? Dan zorgen wij daarvoor! Met vriendelijke groeten, the Roastary Team Amstelveen.

Nick
21 oktober 2022

Voor mij geen roastery meer, kwam hier vaak. De kippeling was koud en zat aan mekaar geplakt. Tevens had ik extra betaald voor een Caesar salade. Deze zat voorin in een bruin bakje, nu kreeg ik een klein ijsbeertje. Nogmaals bijzonder als je €7 betaald. Ik vroeg het nog aan de medewerker, maar die had er schijnbaar geen zin in. Jammer maar een vaste klant kwijt……

Reactie van The Roastary

Dag Nick, dank voor je review; ons kippenhok is uitermate stil en teneergeslagen door jouw review. Wij willen graag leren van onze kipfouten maar als wij nu lezen dat wij een ijsbeertje hebben uitgeleverd...lijkt het wel alsof we jouw bestelling helemaal van eieren hebben gemaakt en dat is écht niet het geval !! We willen zeker geen vaste klant verliezen (overigens ook geen nieuwe klant...) en we willen ook niet kippig doen hoor maar kan je ons svp aub iets meer info geven wát er nu precies niet goed was ? Als den kippeling koud was, is dit natuurlijk niet goed en gaan we onderzoeken wat hier evt. fout is gegaan ; en de geconstateerde des-interesse van onze "kip on duty" zal zeker door ons worden onderzocht maar dat ijsbeertje ? We horen graag, Met vriendelijke groet, The Roasatary Team Amstelveen